Min interesse for biler ligger nok helt tilbage fra barndommen og er sandsynligvis også påvirket af, at min far også havde en stor interesse for biler.

Som barn samlede jeg meget på legetøjsbiler, godt hjulpet (økonomisk) af mine søstre, der jævnligt kom med dem som gaver, også ud over de sædvanlige tidspunkter, som fødselsdag og julegaver.

Derved blev min samling af legetøjsbiler meget stor, især set i lyset af tidens noget fattige vilkår.

Noget egentlig tal for hvor mange jeg havde, husker jeg ikke bestemt, men mindes noget der ligner 55 stk.

Det har altid været og er for en stor del, stadig min fascination for bilers teknik, der har drevet min interesse og som måske også er skyld i, at jeg har haft det relativt store antal biler, jeg har haft.

Allerede fra starten, var jeg fuld af respekt for disse prægtige maskiners formåen. En respekt der på ingen måde er blevet mindre med årene.

Som udviklingen er gået og bilerne er blevet mere og mere avancerede, med alt den computerteknik der efterhånden er bygget ind i bilerne i dag, og som er med til at gøre dem langt bedre, køreteknisk, sikkerhedsmæssigt og holdbarhedsmæssigt, er et skridt man end ikke kunne forestille sig i mine unge år.
Dog har jeg endnu ikke opnået mine drømmes mål, nemlig at eje en Jaguar, eller en Mercedes, men lad os se, måske lykkes det en dag.

Holger