Om denne Hjemmeside
 

Grunden til, at vi har lavet denne hjemmeside er, at vi har lyst til at dele, med andre, det vi går og laver.

At male er, for os, noget vi kan slappe af med, og noget vi begge har stor fornøjelse af at lave, om det så kan kaldes kunst, ja, det må jo så være op til andre at vurdere.

Vi vil gerne pointere, at en hjemmeside som denne, ikke kan gengive farver og udtryk til fulde.

Husk, at alle billeder, hvor der ikke står ”Privat” eller ”Tilhører andre, er til salg.

 
Holger R. Løkke

At jeg begyndte at male startede sådan lidt i sjov. Det var en dag hvor Martin sad og malede. Jeg sagde til ham, "Prøv nu at se her, nu skal jeg lige male et maleri på lyn tid." Og det blev så til det maleri som har nummer 1. i mit galleri.

Men det blev ikke det sidste jeg lavede, for jeg fik hurtigt lært at det var en dejlig afslappende hobby. og så begyndte jeg at maler lidt (og kun lidt).

Når jeg maler, ved jeg aldrig hvad det skal blive til, det udvikler sig (el. kommer) mens jeg maler. Det med at få en bunden opgave er ikke mig. Jeg har prøvet det 2 gange, og har begge gange, været utilfreds med resultatet. 

Jeg bruger også kun èn (type/størrelse) pensel når jeg maler, hvorfor ved jeg ikke, det er bare blevet sådan. 

Jeg maler kun når jeg har lyst. Det er ikke sådan, at jeg bare kan sætte mig ned og så sige til mig selv, ” Nu vil jeg male et maleri”. 

Nej, det kommer når det kommer, og jeg er ikke så ferm, til at have en masse idéer i hovedet,  som Martin f.eks. har.

 
Martin R Løkke

Som man jo nok kan se, er det mig som maler mest. Der er dage, hvor jeg slet ikke kan stoppe.

Jeg sidder lige så godt på gulvet som ved et bord, når jeg maler, og der er snart ikke den ting, jeg ikke har prøvet at male med, for at få en udtryksform frem. 

Noget jeg også bruger meget, er at sætte ting ind i de malerier  jeg laver, det kan være alt fra ståltråd til læderremme, eller små sommerfugle.


Jeg gør også noget, som Holger ikke gør så tit. Jeg giver mine malerier titler, dog ikke dem alle.
 
Og nej, det er ikke for at folk bedre kan se hvad billedet skal forstille. Jeg gør det, når jeg, efter at have gået og set på det et stykke tid, opdager, at netop DET billeder siger mig noget særligt. Måske lyder det lidt skørt, men, så er det, jeg giver det en titel.

Det er svært at beskrive, hvorfor jeg maler det jeg gør. Det komme af sig selv, når jeg først er kommet i gang. Men det sker dog ikke så sjældent (eller, det sker ofte), at det jeg har lavet, bliver malet helt over med hvidt, og så begynder jeg forfra.