Hvem står bag 

 

  Holger Martin Os Familie 

Galleri

 
 

 
Lidt om Holger

Hvem er jeg så, jo jeg er født i Hjørring d. 18 december 1945 og jeg havde en god og tryg opvækst i det man kalder en kernefamilie, bestående af min far Albin og min mor Ketty og mine tre søstre, Annie, som er den ældste af os, tvillingerne Inger og Lis, som også er ældre end jeg, der klattede lidt bagefter med 5 år. Jeg er født som tvilling, men desværre fik min tvillingbror ikke lov til at leve mere end ca. 7 dage.

Af skolegang blev det ikke til så meget, jeg kom i skole som 6årig, gik ud af 8 klasse, fik et job som arbejdsdreng på et mekanikerværksted, hvor det var meningen at jeg efter 1 år skulle have været i lære som mekaniker.

På grund af forskellige misforståelser blev dette ikke og min far bestemte så, at jeg skulle være møbelpolstrer og skaffede mig en læreplads. Denne uddannelse varede 4½ år og så var det tid til at blive soldat.

Soldatertiden forløb med rekrut tid på Varde kasserne, herefter på sergentskole på Bådsmandsstrædes kasserne i København og til slut havnede jeg på kasernen i Holbæk, hvor jeg afsluttede min værnepligt.

Efter endt værnepligt arbejdede jeg nogle år som møbelpolstrer, ligesom jeg også forsøgte mig som selvstændig i 1 års tid. Tilbage og arbejde som møbelpolstrersvend nogle år. Arbejdede 13 år på mine forældres servicestation Texaco. Herefter var jeg ansat på Nordjysk Parkområde (HMAK) som civilarbejder i ca. 3 år. Nu opdagede man, at jeg på et eller andet tidspunkt, havde brækket min ryg og som følge deraf måtte opgive at arbejde her.

Dette udløste en revalideringssag der endte ud i, at jeg begyndte at læse til socialpædagog i 1976.

Nu efter næsten 30 år i branchen, arbejder jeg stadig som socialpædagog, dog er min interesse indenfor dette område udviklet sig til, at nyde det, at være problemknuser, nemlig det at arbejde med særligt krævende børn/unge.

Mine fritidsinteresser er hurtigt beskrevet, idet min store lidenskab gennem alle årene har været ”Biler”. Når det nu er sagt, har jeg også gennem flere år, efter min soldatertid, dyrket meget Judo på et højt plan, idet denne interesse medførte at jeg nogle år (ca. 8) var formand for Hjørring Judo Klub og 4 år var formand for Judoudvalget i hele Vendsyssel. Sideløbende med udannelse og arbejde, har jeg undervist i Judo og selvforsvar, på forskellige skoler. Min rygskade, satte dog en kraftig bremse på denne interesse, således at det ikke var mig muligt, at kunne dyrke den helt på det plan, jeg kunne ønske mig.

Gennem et par år var jeg også involveret i, at starte Hjørring svæveflyveklub, men dette var ikke noget der rigtigt fængede, måske var jeg ikke dygtig/modig nok, så den interesse holdt ikke så længe.

Med min lidenskab til biler, fik jeg også nogle år til at gå med at køre orienteringsløb. Dette videreudviklede sig til, at køre minirally og manøvre/specialprøver

I dag begrænser mine fritidsinteresser sig mest til lidt maleri og novelleskrivning, men mest af alt dyrker og værdsætter jeg, hjemlige hygge og social samvær højest.

 


 

Tilbage til forsiden 
 

 

Copyright © DE2 2005