Hvem står bag 

 

  Holger Martin Os Familie 

Galleri

 
 

 
Lidt om Martin

Jeg er født i 1967, søn af Inga og Vagn. Jeg må nok indrømme, at det ikke er de store ting jeg kan huske fra min barndom, jeg tror da nok at jeg har været et ganske almindeligt barn.

Meget rolig. Det jeg nok husker bedst er, at jeg som barn havde meget fantasi.
Jeg kunne lege i timer med en pind. Og så havde jeg en kæmpe appetit.
Jeg kunne spise hele tiden, tit stod jeg op om natten for at finde mad. Det er dog ikke noget man i dag kan se, folk omkring mig siger, at hvis storken dør, så har jeg de tyndeste ben i landet.

Jeg har 2 søstre. Jeg plejer at sige, at min mor først fik min storesøster og tænkte, det må jeg da kunne gøre bedre, så 18 måneder efter fik hun mig og det var bare så stor en ting, at hun bestemte sig for at få en til. For når jeg var så skøn, så måtte den næste blive fantastisk. Men ak, da min lille søster kom til verden, 6 år efter mig, så bestemme vores mor sig for at stoppe.

Men jeg kan godt se nu, hvor vi alle 3 er voksne, at vi på hver vores måde er unikke.
For mig, betyder mine forældre og søskende alt.

Der er dog noget jeg husker ganske godt, jeg og så skolen var ikke de bedste venner.
Og det var jo ikke den bedste ting, når min drøm den gang var, at blive Jordemor eller Døvelære.
Jeg har aldrig været særlig godt bolig begavet, men jeg fik da en 9 klasse eksamen, hvorefter jeg tog 1 år på EFG Levningsmiddel. Og derefter startede jeg en læreplads som kok. det var jeg dog kun i 5 måneder før stedet gik konkurs, (ikke min skyld) og da jeg ikke kunne finde en ny læreplads, ja så kom jeg fra det.

I 1985 kom jeg for første gang til at arbejde i en børnehave. Og det er arbejdet med børn, jeg har beskæftiget mig med siden. Dog har jeg lige haft et par afstikkere, et som Graver/kirketjener, et job på et skolebibliotek og som rengøringsassistent på DSB toge.

I dag er jeg ansat af Hjørring kommune, som støtte på familie og børn.

Min fritid er alt for kort, til alt det jeg går og laver.
Jeg er meget nysgerrig og vil gerne prøve nye ting, jeg maler, laver smykker, jeg decorperer, jeg…. Jeg elsker at bruge mine hænder.

Men den ting jeg har haft størst succes med er, at skrive digte. I 2000 udgav jeg digtsamlingen ”Kan man elske en elsker” og det var et stort øjeblik for mig. Siden hen har jeg lavet en Cd-rom, også med digte: ”Kærlighedens mange ansigter ”. Så det er nok min største bedrift.
Jeg har et par gange prøvet at skrive en bog, men det er ikke lykkedes endnu.

Nu om dage bruger jeg en masse tid (nogen gange for meget) på at lave hjemmesider.

Det skal da også siges, at det var mig der var mest opsat på at få denne ”DE2” side op og stå, jeg har nemlig været så heldig, for nogle år siden, at møde en kvinde der havde den tålmodighed, der skulle til for at lære mig det, at lave hjemmesider.

Så nu prøver jeg så godt jeg kan.

Ellers vil jeg til sidst sige, at jeg sætter min familie og vores venner først.
De betyder alt for mig og jeg håber, at de ved at jeg/vi vil går langt for at hjælpe dem.

Mit Motto :
Et knus er det bedste, man kan give i gave.
og ingen bliver sure, hvis man levere det tilbage.
Og så fås det i alle størrelser:


 

 Tilbage til forsiden 

 

 

Copyright © DE2 2005