Hvem står bag 

 

  Holger Martin Os Familie 

Galleri

 
 
 
Lidt om os.

Ja- hvem er vi? Jo, det hele startede for snart 22 år siden, helt nøjagtig d. 21 oktober 1985, hvor en fælles bekendt af os, inviterede sig selv og Martin på aftenskaffe hos Holger. 

Denne aften blev starten på en venskab, et venskab der senere udviklede sig til hvad det er i dag og skulle vi ind på den beskrivelse, vil det nok blive alt for kedeligt for læseren, så derfor stopper vi her.


Dec. 1985.

I de forløbne ca. 22 år, har vi oplevet rigtigt meget sammen. 
Et af vores første projekter, var nok vores opdræt af racekatte. Vi blev hurtigt klar over at det skulle være en bestemt racekat, nemlig ”Tyrkisk Van”, men fandt hurtigt ud af, at den desværre ikke blev opdrættet her i Danmark. Hvad gør man så, jo, vi fik snuset op at der var opdrættere i Norge og Sverige. Adresserne til disse opdrættere fik vi gennem en dommer på en katte udstilling. 
Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var de bedste katte man fik herfra og vi måtte vende blikket mod England og Tyskland. Herefter gik det os rigtigt godt med opdrættet og vi fik mange dejlige ”katte venner”, nogle af dem har vi endnu den dag i dag.

Nå, efter en årrække stoppede interessen så for opdræt og Martin kastede sig ud i et stort projekt med oprettelsen af klubben ”Birthes Venner”, en lidenskab han dog stadig har og som jeg også er blevet involveret i på et lidt mere passivt plan (baggrundsfigur). 

Da klubben fungerede på sit højeste boede i vi på ”Skaarupgaard” i et dejligt hus vi havde lejet, med masser af plads og hvor vi kunne indrette hele 2 rum med ”Birthe Kjær Museum/atelier”, der uden at prale var noget af et tilløbsstykke idet man kunne opleve stor interesse, fra både ugeblade og tv, for ikke at forglemme besøg af Birthe Kjær og senere igen af Birthe og Gemalerne. Jo- vi har da haft fornemt besøg.

Desværre boede vi kun der i ca. 10 år og måtte på grund af arbejde flytte til Hjørring,  
Her har vi boet 2 forskellige steder indtil videre og har ikke her haft så meget plads, 
at vi kunne indrette ”Museum”.


Bryllupsfoto 27 Maj. 2000

Den 27 Maj 2000. blev nok den største dag i vores liv sammen. For den dag indgik vi registeret partnerskab, som det hedder. Vi kalder det nu den dag vi blev gift.

Det var en utrolig dejlig dag. Hvor alt bare gik op i en større enhed. Selve vielsen forgik på Sindal Rådhus. Sammen med vore vidner Johnny og Mette, deres børn. Og så var vore forælder med, vores i alt 5 søster var der også. Og det var bare så dejligt, at kunne stå foran de personer som er os nærmest og dermed vise dem, at her står vi med det menneske der simpelthen betyder alt for en.

Om aften var der så fest, for i alt 88 mennesker. Familie, venner og kollegaer, og det var en aften vi aldrig glemmer, der strømmede så meget glæde og kærlighed mod os fra gæsterne, at vi følte os som konger af verden. Også omkvædet i den sang vi havde valgt, at bruge til en form for ”brudevals”, passede perfekt, det var: ”Den første dag i resten af mit liv”.

Martin har nu altid været den mest aktive på det kreative felt, derfor kommer det vel heller ikke bag på mennesker der kender os, at han fandt på at skrive digte.

Nå, men tro nu ikke at det stoppede der, nej, nu maler vi på livet løs og Martin kreerer det ene smykke efter det andet, alt imens han jonglerer rundt på computer, laver den ene hjemmeside efter den anden og er da også ”lidt” god til det. (bedøm selv ud fra denne) 

Jamen, laver Holger da slet ingen ting?, vil den observante læser nu nok spørge og nej, det gør han faktisk ikke, dog lige med undtagelse af de få ”malerier”, han har fået klistret ned og så var der engang han kastede sig over at skrive nogle noveller, men de blev aldrig godkendt af noget forlag.

Grunden til det var nok den, at novellerne var erotiske, måske for erotiske til at udgive, men de få der har læst dem, mener dog, at de er mægtig gode, så lad os nu se, måske sker det en dag. Indtil da, synes Holger, at sofaen er mægtig god, at samle ”inspiration” på og så er der jo også alt det praktiske, man bliver så træt efter.


Sommer 2003

Udover det overnævnte, ja men så ligner vi sikkert alle andre par.

Vi har se samme problemer og de samme gøremål. Vi har gennem årene formået, at finde den rytme og de gøremål, som vi hver i sær er bedst til, så vi på den måde får en nemmere hverdag.

Der er, uanset hvad folk tror, ikke en af os der er konen og en der er manden, her er det den der har tid og lyst der klarer opgaverne.

Vi har i vores forhold, en ting som betyder meget for os og det er, at vi hver især respekterer det den anden gør. Derfor er det sådan, at hvis en af os beslutter noget, så bakker den anden op, om det.

Gensidig respekt er nøgleordet i vores forhold og bør være det i et hvert forhold.

 Tilbage til forsiden

 

 

Copyright © DE2 2005