Et hundeliv

Men mit...

Navn: Rikki Født: 8/10-99
Race: Pomeranian Højde: 30 Cm.
Køn: Han Pelsfarve: Rød
Øjenfarve: Brun Personlighed: Glad - Elsker gæster
Livret: Godbidder Leger med: alt min legetøj

hundeliv-01.jpg (48010 bytes)

Hej min navn er Rikki

Som hund er man sjælden med til at bestemme hvem man får som ejer, men jeg føler mig meget heldig for jeg er sikker på at jeg har fået verden dejligste "forælder" jeg indrømmer gerne at da de kom og så på mig første gang (og eneste) var jeg meget bange, ja, jeg gik faktisk langs panelerne af bare skræk for at de ville falde for mig og fjerne mig fra mit trygge hjem sammen med min MOR og min søskende.

Men til ingen verdens nytte. min nye "far" ham der hedder Martin var blevet totalt forelsket i mig, hvilken man godt forstår mår man se det foto herover. som er taget den dag jeg kom til mit nye hjem. så efter at han hade været en tur nede i Dankort automaten (for sådan en dejlig fyr som mig er dyr) så var jeg købt og solgt. Den aftale var nu ikke så dårlig skulle det senere vise sig. Jeg har det som en Konge i dag.    

hundeliv-02.jpg (38072 bytes)

Min hverdag går faktisk kun med få ting. Sove, Spise, Gå tur, Blive kælet for, og så sove igen. Det kaldes et Hundeliv.

Jeg har det godt, jeg har en masse legetøj, ja jeg har så meget at jeg nogen gange har svært ved at finde ud af hvad jeg skal leget med. og jeg bruge meget tid på at finde det frem og så prøve om mine "Fædre" vil lege med mig. Det er nu mest ham der hedder Holger som gør det.

Men hvis jeg ikke lige kan få deres opmærksomhed. Ja så tager jeg bare en tur hvor jeg ruder rundt i sofa puderne. selv om de lige er blevet sat pænt på plads. så får jeg opmærksomhed. Ellers kan jeg bare snurre rund om mig selv et kvarters tid. så kan jeg også lokke dem til at.

Noget af det bedste jeg ved er når der kommer gæster. Jeg elsker Gæster. Jeg danser rundt som en skoldet skid i et glas vand, siger min "Far" Martin... Men hvordan skal jeg eller få deres opmærksomhed? Ja, jeg spørger bare.

Nå, det var bare lidt om min hverdag. Et ganske normalt HUNDELIV. Men det er mit!

hundeliv-03.jpg (57966 bytes)

  99712.gif (3319 bytes)